TARIEVEN EN VERGOEDINGEN

Ik ben lid van de beroepsorganisatie GezondZorg onder licentienummer 1546.

Tevens ben ik te vinden via https://www.leefstijlcentrumwijchengezond.nl/ waarbinnen ik als paramedicus samen werk met medici en alternatieve therapeuten. De ondersteuning en zorg voor mensen moet zich voegen naar het leven van deze mensen en niet andersom. Zie ook de brief aan de minister.

Soms (en geheel afhankelijk van jouw verzekeringsmaatschappij of soort verzekering) komt een behandeling voor vergoeding in aanmerking. Wanneer jouw verzekeringsmaatschappij de behandeling niet vergoed, zou je met jouw manager het gesprek aan kunnen gaan. Laat deze in dat geval contact opnemen, dan weten we vooraf waar we aan toe zijn. Vaak is een werkgever bereid om mee te investeren in het voorkomen van ziekteverzuim en stress-preventie trajecten.

Ik heb de HVNA opleiding gevolgd, en gedurende mijn tientallen jaren ervaring als psychologie en bewegingscoach ontelbare trainingen, masterclasses en bijscholingen gevolgd.

Vraag gerust naar mijn diploma’s en accreditaties. En het zijn mijn cliënten die, op de pagina met cliëntervaringen kunnen laten zien dat het volgen van een behandeltraject bij Praktijk Irma Soetekouw de beste investering en het beste cadeau is, dat jij ooit zult hebben gekregen.

Tarieven praktijk

Praktijk behandelingen all-in € 42,50 excl BTW per uur

A pakket,   8 sessies (á 2 uur) € 680
B pakket, 10 sessies € 850
C pakket, 15 sessies € 1275


De 10 trips card wordt aanbevolen naast sessies € 100
Afspraak maken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

“chi” Massages om te ontspannen zijn vaak onderdeel
van de behandelingen, maar ook afzonderlijk te boeken;

Tarieven massages

60 minuten: € 50,- inclusief, meridiaan kloppingen, voetmassage en warmte behandeling
45 minuten: € 40,- Chi massage voor meer energie
30 minuten: € 30,- bij klachten/pijn, Quasha en Tui-na behandeling

Massage boeken?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tarieven Lessen

Mindfulness cursus 2.0, 8 sessies van 2 uur € 30 per les
Lessen Yoga, Qigung 10 lessen € 100
Vrije meditatie inloop les zaterdag € 5
Zondag Gezond aan de Waal buitentraining € 5