Cliëntervaringen

Joan (52) manager bedrijfsleven
Ik ken Irma al langer via de lessen ontstressen aan de Waal waarin ze haar therapeutische methoden heeft verwerkt. Toen ik dus op mijn werk aan liep tegen problemen, hoefde ik dus niet lang na te denken over wie hiervoor te benaderen. Daardoor leerde ik ook de therapeutische kant van Irma kennen, die op een degelijke wijze de factoren bij mij eruit haalde waardoor ik zo getriggerd werd. Door mij handzame oefeningen te geven kreeg ik snel vat op de problemen, en leerde ik bovendien mezelf veel beter kennen waardoor ik me nu zelfs sterker voel dan ooit.

Chantel (31) zorgverlener
Via mijn manager kreeg ik contact met Irma. Het bleek dat ik jarenlang met kwesties had rondgelopen die er door toename van mijn werkdruk uit kwamen. Irma is heel toegankelijk en professioneel en ze kwam achter dingen die ikzelf niet eens wist over mezelf. Door de praktische en gerichte oefeningen die Irma me aanreikte en aanpassingen in mijn voedingspatroon ging het al snel beter met me. Ook op het werk. Met name de door Irma zelf gemaakte meditaties hebben me geholpen om in mijn rust te komen en te blijven.

Manuel (40) leidinggevende
Doordat ik maar doordenderde op mijn werk, liep ik tegen een muur aan toen ik in mijn relatie problemen kreeg. Via een collega kwam ik bij Irma, en de manier waarop zij werkt heeft me eerst verbaasd maar blijkt enorm effectief. Ik ben begonnen met ontspanningsmassages omdat ik me eerst slecht kon bewegen en later gebruikte ik de meditaties van Irma om mijn ademhaling te versterken. Doordat ik veel meer bij mezelf kwam bleek ik laatst een presentatie veel gemakkelijker te kunnen geven, waardoor ik zelfs onlangs werd benaderd of ik geen opslag wil. Wat voor mij het belangrijkste is geweest, is dat mijn relatie nu veel beter loopt en ik me gelukkiger voel dan ik me in jaren gevoeld heb.

Marjet (29) verpleegkundige
Na de geboorte van mijn kindje brak voor mij een moeilijke tijd aan. Ik had het gevoel dat ik mezelf kwijt was, en ook op mijn werk ging het slecht waardoor ik me ziek meldde. De arts schreef me medicijnen voor, maar ik had niet het gevoel dat dit hielp. Via een buurvrouw raakte ik in gesprek met Irma en zij legde snel de vinger op de zere plek. Het bleek dat ik in mijn relatie met mijn moeder een stukje niet verwerkt heb, maar na een aantal sessies voelde ik me ineens veel krachtiger. Irma raadde me aan om ook mindfulness lessen bij haar te volgen en na enkele sessies en lessen kon ik mezelf weer beter melden op het werk. Ik heb me in jaren niet zo goed gevoeld.