TARIEVEN EN VERGOEDINGEN

Ik ben lid van de beroepsorganisatie GezondZorg onder licentienummer 1546.

Tevens ben ik te vinden via https://www.leefstijlcentrumwijchengezond.nl/ waarbinnen ik als paramedicus samen werk met medici en alternatieve therapeuten. De ondersteuning en zorg voor mensen moet zich voegen naar het leven van deze mensen en niet andersom. Zie ook de brief aan de minister.

Soms (en geheel afhankelijk van jouw verzekeringsmaatschappij of soort verzekering) komt een behandeling voor vergoeding in aanmerking. Wanneer jouw verzekeringsmaatschappij de behandeling niet vergoed, zou je met jouw manager het gesprek aan kunnen gaan. Laat deze in dat geval contact opnemen, dan weten we vooraf waar we aan toe zijn. Vaak is een werkgever bereid om mee te investeren in het voorkomen van ziekteverzuim en stress-preventie trajecten.

Ik heb de HVNA opleiding gevolgd, en gedurende mijn tientallen jaren ervaring als psychologie en bewegingscoach ontelbare trainingen, masterclasses en bijscholingen gevolgd.

Vraag gerust naar mijn diploma’s en accreditaties. En het zijn mijn cliënten die, op de pagina met cliëntervaringen kunnen laten zien dat het volgen van een behandeltraject bij Praktijk Irma Soetekouw de beste investering en het beste cadeau is, dat jij ooit zult hebben gekregen.

Tarieven praktijk

Praktijk behandelingen all-in € 47,50 excl BTW per uur

A pakket:                           8 complete sessies          €   912          inclusief monitoring Card (10 x)            € 1027

B pakket                           10 sessies                        € 1140          inclusief       “                 “                       € 1255 

C Pakket                           12 sessies                        € 1368          inclusief      “                 “                        € 1483

Een monitoring Card wordt ten sterkste aanbevolen om het geleerde te onderhouden en terugval te voorkomen.

Deze gaat in na de sessies , de client kan dan 10 lessen in 10 weken volgen. De client volgt deze lessen bij de Body-Mind- Fit Academy, en blijft zo contact houden met de coach.

Eventueel kan de werkgever  besluiten om dit te continueren. Veel werkgevers vergoeden (sport) kaarten voor hun werknemers.

Afspraak maken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Massages om te ontspannen zijn vaak onderdeel
van de behandelingen, maar ook afzonderlijk te boeken;

Tarieven massages

60 minuten: € 45,- inclusief, meridiaan kloppingen, voetmassage en warmte behandeling
60 minuten: € 50,- bij klachten/pijn, Quasha en Tui-na behandeling

Massage boeken?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tarieven Lessen

Met de Multi-inzetbare 10 trips Card kun je maar liefst 3 lessen per week  volgen, er wordt maar één trip afgeschreven.
De Card is 4 maanden geldig, lessen die je niet volgt betaal je dus niet.
De card is ook in te zetten voor massage, coaching of korting op workshops gegeven door Irma Soetekouw. De Card is ook inzetbaar om iemand kennis te laten maken en voor andere gezinsleden.
Met de Multi-inzetbare 10 trips Card kun je maar liefst 3 lessen per week volgen, er wordt maar één trip afgeschreven.
De Card is 4 maanden geldig, lessen die je niet volgt betaal je dus niet.
De card is ook in te zetten voor massage, coaching of korting op workshops gegeven door Irma Soetekouw. De Card is ook inzetbaar om iemand kennis te laten maken en voor andere gezinsleden.

Lessen

  • Dinsdag     19:00 uur   QiGung en mindfulness
  • Dinsdag     20:00 uur   TaiChiChuan
  • Woensdag 19:00 uur   TAO YIN YOGA
  • Woensdag 14:15 uur   Mindfullnes kids
  • Vrijdag       10:30 uur   Qi Gung en Yoga Combi
  • Vrijdag       14:00 uur   TaiChi voor ouderen.
  • Vrijdag       18:00 uur   stress preventie jongeren (aanmelden)

Workshops Mindfulness- burn-out preventie ;
elke maand, graag aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.