ZORG VOOR JEZELF

Mensen ervaren soms druk. Daaraan ontsnappen- door af en toe relaxen- en sporten blijkt niet altijd voldoende te werken. En bij Stress en Burn-Out klachten lopen mensen soms tegen een muur aan van onbegrip. Dan dreigt verergering van klachten met ziekte en uitval tot gevolg. Want een goede Mindset en juist Bewegen is niet steeds een vanzelfsprekendheid. Het begint met erkenning van de dagelijkse bezigheden en de voortuitvloeiende klachten.
Mijn aanpak komt voort uit jarenlange ervaring in de Oosterse Levenstechnieken gekoppeld aan een specifieke counseling techniek. Je kent wellicht Mindfulness en Yoga, en misschien Tai Chi. In zo’n zes tot 8 sessies help ik je om met jouw eigen levensenergie je bestaan weer in balans te brengen.

Mijn werkwijze is zeer persoonlijk gericht en op maat gemaakt. Samenwerken en zeker ook huiswerk maken werkt resultaatgericht.

Wanneer je last hebt van lichamelijke onrust merk je dat direct.
Dat onder controle brengen zorgt dus direct voor een begin van innerlijke kracht. Je voelt je beter en lekkerder in je vel. Een rustiger omgeving op het werk, in je relatie of in de openbare ruimte is het gevolg. Met aandacht kun jij weer jouw dingen doen, met een beter resultaat als gevolg.

Dit klinkt simpel. En dat is het in wezen ook. Maar we zijn vergeten hoe dit werkt. Ik help je dit te herinneren door specifieke behandelingen op gebied van Mindset, Voeding en Beweging, je mag weer leren voelen wie je bent en mag zijn.

En als het leven als vanzelf gaat, kom je toe aan jezelf en komt er ruimte voor ontspanning en rust.
En dat is wat we verdienen, BALANS

Al jarenlang ben ik verbonden aan alles wat te maken heeft met het ontwikkelen van een goede Mindset, zorgvuldig gekozen Voeding en juist Bewegen.

Door deze drie basiselementen samen te nemen heb ik een speciaal programma ontwikkeld voor de medewerkers in de zorg onder het motto: “ ZORG voor jezelf”. Want als je werkt in de ZORG, WIE zorgt er dan voor jou?

In het pand van de ZZG in Beuningen, Groesbeek en in Wijchen beoefen ik mijn passie binnen “Zen4U en Praktijk Irma Soetekouw”.

Kamer brief waardig leven